Alternatieven voor de Autoprop

Varifold: de ultieme klapschroef

Varifold klapschroeven hebben de markt in ijltempo veroverd. Regelmatig gemonteerd onder toonaangevende jachten, zoals Baltic, Swan, Wally, Moody en bij Oyster zelfs standaard, biedt de complete serie Varifolds een type voor toer- en wedstrijdjachten van ieder formaat.

Revolutionair in ontwerp, biedt de Varifold ook revolutionaire voordelen aan de jachten die er mee uitgerust worden. Radicale vermindering van lawaai en trillingen, gecombineerd met uitstekende prestaties op de motor, vooruit én achteruit, is het resultaat van het unieke ontwerp.

Variprofile: ontworpen naar de hoogste kwaliteitsstandaarden

De nieuwe Variprofile is de ideale klapschroef voor jachten met motoren tot ongeveer 100 PK, waar tegen relatief lage kosten maximale prestaties geleverd moeten worden.

Door innovatieve productiemethoden en dito constructie, kunnen we de Variprofile tegen een zeer scherpe prijs aanbieden zonder in te boeten aan prestaties en kwaliteit. De bladen van de Variprofile zijn in een zogenaamd GAWN bladprofiel gevormd. Hierdoor is de efficiency maximaal en zijn verbruik en geluidsproductie zo laag mogelijk.

Variprop: de ideale krachtpatser onder de vaanstandschroeven

Vanwege zijn extreem korte naaf is deze schroef niet alleen de beste, maar vaak ook de enige kandidaat bij jachten met een zware motor en/of een klein schroefraam.

Variprop 2-blads voor kleine jachten met motoren van 6 tot 40 PK
Variprop 3-blads voor alle zeiljachten met motoren van 6 tot 100 PK
Variprop 4-blads ‘Blue Water’ voor zeegaande jachten met motoren boven de 80 PK
Variprop 4-blads XLS voor tall ships en superjachten

Meer over de Varifold, de Variprofile en de Variprop vindt u op onze website zeilschroeven.nl